“Al helpen we er maar één ...“

aan een goede vakopleiding, dan is onze Kerstactie geslaagd.

Het belang van vervolgonderwijs
In toenemende mate draagt het opvanghuis ook bij aan de verdere toekomst van de kinderen, in de vorm van fondsen voor vervolgopleidingen. Er zijn al meerdere kinderen doorgestroomd naar beroepsopleidingen op bouwkundig, technisch of administratief gebied. Bij het financieren van de vervolgopleiding gaat het niet alleen om school- en boekengeld, maar ook om kosten voor verblijf in een studentenpension en leef- en kledingkosten. De studerende oud-bewoners zijn een inspiratiebron voor de huidige kinderen in het opvanghuis. Ze bezoeken het huis nog regelmatig en proberen de kinderen enthousiast te maken voor het volgen van een beroepsopleiding. Hun kansen op een zelfstandige, zelfredzame en succesvolle toekomst worden zo aanzienlijk vergroot.
Met de deelname aan het Childright Gala in Scheveningen met een sponsortafel voor tien personen kan Stichting Befriend meer vakopleidingen financieren. Voor informatie over dit Gala, klik hier.

Wilt u ook kans maken op deelname aan een sfeervol, culinair en cultureel onderhoudend gala in het prachtige Kurhaus? Doneer voor 1 januari a.s. een bedrag aan Stichting Befriend en maak kans op 2 stoelen voor het gala!

reknr: NL39ABNA0549162933
Klik hier om direct online te doneren.

Vermeld s.v.p. bij uw overboeking: Childright actie.

 

Befriend verloot twee plaatsen voor het Childright Gala :