Childright Fund laat droom waarheid worden

De medewerkers en de kinderen dromen al jaren van een eigen busje. Het huis ligt in een landelijk gebied, 10 km van de stad en er is geen bruikbaar openbaar vervoer naar school, naar de dokter of naar het ziekenhuis. Vooral in het regenseizoen is een eigen transportmiddel onontbeerlijk. Empowerment Foundation had één brommer tot zijn beschikking als vervoersmiddel voor een huis met 65 kinderen en vanaf 2011 voor het leerlingenvervoer van de Empowermentschool. Een droom zoals deze, kan alleen maar met een speciale donatie worden gerealiseerd en tot grote vreugde

van alle betrokkenen is deze speciale sponsor gevonden! Stichting ChildRight heeft de aanschaf van eigen transport mogelijk gemaakt. Deze gift is van grote betekenis voor de onafhankelijkheid van het project, met name voor leerlingenvervoer.
In november is een handzaam passagiersbusje (een Tata Magic) aangeschaft waarin ca. 15 kinderen kunnen worden vervoerd. Precies op tijd voor het regenseizoen! De barre tocht door de regen naar school is vanaf nu verleden tijd en zieke kinderen hoeven niet meer achterop de brommer naar de dokter. De kinderen vinden het geweldig om hun eigen busje te hebben.